DS-10 / M01 -> DS(Lite) / DSi(XL) / 3DS Regio Compatibility

User avatar
DS-10 Dominator
Site Admin
Posts: 1390
Joined: Sat Feb 27, 2010 1:20 am
Location: Amsterdam, Netherlands

Re: DS-10 / M01 -> DS(Lite) / DSi(XL) / 3DS Regio Compatibility

Post by DS-10 Dominator » Thu May 05, 2011 12:38 am

I guess yes, but you can also just manually press the X button on both DSes at the same time
soundcloud.com/auxpulse soundcloud.com/ds10dominator

phattkontroller
Posts: 2
Joined: Wed Jun 29, 2011 7:48 am

Re: DS-10 / M01 -> DS(Lite) / DSi(XL) / 3DS Regio Compatibility

Post by phattkontroller » Wed Jun 29, 2011 9:07 am

Mmmmh! I thought I'd got my head round this, but I reckon my best bet will be to wait until my DS-10+ cart arrives through the post - then take it to our friendly console dealer and get to try it out!

As commented in the thread, I too think that region lock is the pits!

willhen50
Posts: 1
Joined: Fri Feb 18, 2011 2:16 pm

Re: DS-10 / M01 -> DS(Lite) / DSi(XL) / 3DS Regio Compatibility

Post by willhen50 » Wed Jul 20, 2011 4:04 am

I have the Korg M01, I purchased it from EBAY, the problem is the manual is printed in Japanese, and I would like references where I can get some tutorials and examples in English. I also have the DS10 and 10+ and would like to reset the cartridges to a "like new" configuration. Any help would be appreciated. THANX

User avatar
DS-10 Dominator
Site Admin
Posts: 1390
Joined: Sat Feb 27, 2010 1:20 am
Location: Amsterdam, Netherlands

Re: DS-10 / M01 -> DS(Lite) / DSi(XL) / 3DS Regio Compatibility

Post by DS-10 Dominator » Mon Jul 25, 2011 10:04 am

willhen50 wrote: I also have the DS10 and 10+ and would like to reset the cartridges to a "like new" configuration. Any help would be appreciated. THANX
That's not possible. Why do you want it?
soundcloud.com/auxpulse soundcloud.com/ds10dominator

waldÖrado
Posts: 13
Joined: Sun Mar 27, 2011 9:52 pm
Location: Antwerp Belgium

Re: DS-10 / M01 -> DS(Lite) / DSi(XL) / 3DS Regio Compatibility

Post by waldÖrado » Tue Sep 27, 2011 1:03 pm

DS-10 Dominator wrote:Does this quite cover it?

edit: this is correct.

Image
can some one tell me wich ds 10 plus version works fully on a europian 3ds
because i think i have the usa version of it but i cant use dual mode

User avatar
DS-10 Dominator
Site Admin
Posts: 1390
Joined: Sat Feb 27, 2010 1:20 am
Location: Amsterdam, Netherlands

Re: DS-10 / M01 -> DS(Lite) / DSi(XL) / 3DS Regio Compatibility

Post by DS-10 Dominator » Tue Sep 27, 2011 4:24 pm

waldÖrado wrote:
DS-10 Dominator wrote:Does this quite cover it?

edit: this is correct.

Image
can some one tell me wich ds 10 plus version works fully on a europian 3ds
None, cause there is NO euro DS-10 Plus
soundcloud.com/auxpulse soundcloud.com/ds10dominator

User avatar
DS-10 Dominator
Site Admin
Posts: 1390
Joined: Sat Feb 27, 2010 1:20 am
Location: Amsterdam, Netherlands

Re: DS-10 / M01 -> DS(Lite) / DSi(XL) / 3DS Regio Compatibility

Post by DS-10 Dominator » Tue Sep 27, 2011 4:46 pm

made some updates to the chart
soundcloud.com/auxpulse soundcloud.com/ds10dominator

waldÖrado
Posts: 13
Joined: Sun Mar 27, 2011 9:52 pm
Location: Antwerp Belgium

Re: DS-10 / M01 -> DS(Lite) / DSi(XL) / 3DS Regio Compatibility

Post by waldÖrado » Thu Sep 29, 2011 1:57 pm

DS-10 Dominator wrote:
waldÖrado wrote:
DS-10 Dominator wrote:Does this quite cover it?

edit: this is correct.

Image
can some one tell me wich ds 10 plus version works fully on a europian 3ds
None, cause there is NO euro DS-10 Plus
dammed this sucks :cry:

dcer10
Posts: 3
Joined: Sun Oct 02, 2011 10:32 am

Re: DS-10 / M01 -> DS(Lite) / DSi(XL) / 3DS Regio Compatibility

Post by dcer10 » Sun Oct 02, 2011 10:38 am

I have a 3DS I have bought in Australia, and I have ordered a DS-10 plus (yellow US package), and a Japanese M01. Looks like the M01 will be ok, but the DS-10 + won't work on my 3DS (with the 4 synths and 8 drum machines). Is there any way I can use the DS-10+ on my Australian 3DS? On the back above the 'no recycle' pic it says EU.

I do have a regular original DS, and I had a DS-10 cart I bought for it, but it has gone missing in a move (and the noise floor on the original DS is bad). What are my options to get DS-10+'ing on the 3DS?

waldÖrado
Posts: 13
Joined: Sun Mar 27, 2011 9:52 pm
Location: Antwerp Belgium

Re: DS-10 / M01 -> DS(Lite) / DSi(XL) / 3DS Regio Compatibility

Post by waldÖrado » Mon Oct 03, 2011 2:40 pm

dcer10 wrote:I have a 3DS I have bought in Australia, and I have ordered a DS-10 plus (yellow US package), and a Japanese M01. Looks like the M01 will be ok, but the DS-10 + won't work on my 3DS (with the 4 synths and 8 drum machines). Is there any way I can use the DS-10+ on my Australian 3DS? On the back above the 'no recycle' pic it says EU.

I do have a regular original DS, and I had a DS-10 cart I bought for it, but it has gone missing in a move (and the noise floor on the original DS is bad). What are my options to get DS-10+'ing on the 3DS?

So there is a europian kÖrg ds10 plÜs :shock:

dcer10
Posts: 3
Joined: Sun Oct 02, 2011 10:32 am

Re: DS-10 / M01 -> DS(Lite) / DSi(XL) / 3DS Regio Compatibility

Post by dcer10 » Mon Oct 03, 2011 9:40 pm

The EU text is on the 3DS not a cart.

User avatar
DS-10 Dominator
Site Admin
Posts: 1390
Joined: Sat Feb 27, 2010 1:20 am
Location: Amsterdam, Netherlands

Re: DS-10 / M01 -> DS(Lite) / DSi(XL) / 3DS Regio Compatibility

Post by DS-10 Dominator » Tue Oct 04, 2011 12:27 am

EU on an Australian 3DS? Odd... maybe they couldn't get rid of all the European 3DSes and shipped a load to Australia :p?
soundcloud.com/auxpulse soundcloud.com/ds10dominator

waldÖrado
Posts: 13
Joined: Sun Mar 27, 2011 9:52 pm
Location: Antwerp Belgium

Re: DS-10 / M01 -> DS(Lite) / DSi(XL) / 3DS Regio Compatibility

Post by waldÖrado » Tue Oct 04, 2011 8:34 am

DS-10 Dominator wrote:EU on an Australian 3DS? Odd... maybe they couldn't get rid of all the European 3DSes and shipped a load to Australia :p?
wich is the easyist site to import american or japanese DSIXL?

User avatar
Syscrusher
Posts: 692
Joined: Fri Apr 23, 2010 2:29 pm
Location: Halifax Nova Scotia Canada

Re: DS-10 / M01 -> DS(Lite) / DSi(XL) / 3DS Regio Compatibility

Post by Syscrusher » Tue Oct 04, 2011 2:00 pm

waldÖrado wrote:
DS-10 Dominator wrote:EU on an Australian 3DS? Odd... maybe they couldn't get rid of all the European 3DSes and shipped a load to Australia :p?
wich is the easyist site to import american or japanese DSIXL?
Why don't you buy one on ebay?

waldÖrado
Posts: 13
Joined: Sun Mar 27, 2011 9:52 pm
Location: Antwerp Belgium

Re: DS-10 / M01 -> DS(Lite) / DSi(XL) / 3DS Regio Compatibility

Post by waldÖrado » Wed Oct 05, 2011 9:38 am

Syscrusher wrote:
waldÖrado wrote:
DS-10 Dominator wrote:EU on an Australian 3DS? Odd... maybe they couldn't get rid of all the European 3DSes and shipped a load to Australia :p?
wich is the easyist site to import american or japanese DSIXL?
Why don't you buy one on ebay?
how can i be sure that i will not get an europian dsi

User avatar
eggsample
Posts: 5
Joined: Sun Mar 21, 2010 1:52 pm
Location: Szczecin, Poland

Re: DS-10 / M01 -> DS(Lite) / DSi(XL) / 3DS Regio Compatibility

Post by eggsample » Fri Oct 14, 2011 9:33 am

Why don't you buy one on ebay?
how can i be sure that i will not get an europian dsi
Check photos and info about console. If the seller doesn't include those infos, ask him for it. If he still do not know ask for firmware wersion. USA consoles are 1.X-U, J - Japanese, E - european.

User avatar
bowie
Posts: 9
Joined: Thu Feb 02, 2012 8:48 pm
Location: Seaham county Durham UK

Re: DS-10 / M01 -> DS(Lite) / DSi(XL) / 3DS Regio Compatibility

Post by bowie » Fri Feb 03, 2012 6:52 pm

Hello i don't understand the chart :roll: can some one tell me if the Korg M01 will work on a UK DS XL.please.and can you only buy it from Japan.is it easy to use as i don't read Japanese instructions :o
cheers bowie

User avatar
DS-10 Dominator
Site Admin
Posts: 1390
Joined: Sat Feb 27, 2010 1:20 am
Location: Amsterdam, Netherlands

Re: DS-10 / M01 -> DS(Lite) / DSi(XL) / 3DS Regio Compatibility

Post by DS-10 Dominator » Mon Feb 06, 2012 10:54 pm

bowie wrote:Hello i don't understand the chart :roll: can some one tell me if the Korg M01 will work on a UK DS XL.please.and can you only buy it from Japan.is it easy to use as i don't read Japanese instructions :o
cheers bowie
Yes, KORG M01 (there is only a Japanese version of it) works on ALL DSes (DSi XL = part of the DSi series)
soundcloud.com/auxpulse soundcloud.com/ds10dominator

User avatar
bowie
Posts: 9
Joined: Thu Feb 02, 2012 8:48 pm
Location: Seaham county Durham UK

Re: DS-10 / M01 -> DS(Lite) / DSi(XL) / 3DS Regio Compatibility

Post by bowie » Wed Feb 08, 2012 1:10 am

thank you for reply,i have ordered one.


bowie

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest