Off option

Post Reply
gridsleep
Posts: 2
Joined: Sat May 28, 2011 5:00 am

Off option

Post by gridsleep » Sat May 28, 2011 5:24 am

Why does the DS-10 not have an off option? Unless I'm missing something, there is no way to get back to the main DS menu without resetting the DS. The Menu only allows starting another session or adjusting options.

User avatar
DS-10 Dominator
Site Admin
Posts: 1390
Joined: Sat Feb 27, 2010 1:20 am
Location: Amsterdam, Netherlands

Re: Off option

Post by DS-10 Dominator » Sat May 28, 2011 11:49 am

Think you're right... Why do you need it?
soundcloud.com/auxpulse soundcloud.com/ds10dominator

User avatar
Tommy Creep
Posts: 35
Joined: Tue Mar 29, 2011 11:17 am

Re: Off option

Post by Tommy Creep » Sat May 28, 2011 2:04 pm

Do any DS games have that option?

User avatar
PuglyWont
Posts: 54
Joined: Sun May 08, 2011 9:19 pm
Location: Kenosha US

Re: Off option

Post by PuglyWont » Sun May 29, 2011 5:38 am

Don't you just quick tap the power button to get to the home menu? That's what I do...
Music is the pleasure the human soul experiences from counting without being aware that it is counting. - Gottfried Leibniz

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests