Page 1 of 1

Off option

Posted: Sat May 28, 2011 5:24 am
by gridsleep
Why does the DS-10 not have an off option? Unless I'm missing something, there is no way to get back to the main DS menu without resetting the DS. The Menu only allows starting another session or adjusting options.

Re: Off option

Posted: Sat May 28, 2011 11:49 am
by DS-10 Dominator
Think you're right... Why do you need it?

Re: Off option

Posted: Sat May 28, 2011 2:04 pm
by Tommy Creep
Do any DS games have that option?

Re: Off option

Posted: Sun May 29, 2011 5:38 am
by PuglyWont
Don't you just quick tap the power button to get to the home menu? That's what I do...